OVER CARMENOpruimen en stylen zit in mijn bloed

Als klein meisje ruimde ik de houten blokken van mijn broertjes al op, ik kon niet tegen rommel. Ook veranderde ik elke week mijn kamer en verslond ik de woonbladen. Ik help anderen graag om rust en ruimte in hun woning aan te brengen en deze zo goed mogelijk te verkopen. Een huis dat opgeruimd, neutraal en gezellig is, verkoopt gewoon beter. Vind je lastig hoe je dat aanpakt? Ik help je graag. Ik volgde onder andere de opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren bij De Huishoudcoach van Els Jacobs. Ook deed ik de training Vastgoedstyling bij House of KIKI. 
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2021/08/MolenaarVastgoedstyling-Carmen-Molenaar.jpg
Carmen Molenaar

VOLG MIJInstagram

PRIVÉDuurzaam leven in de Achterhoek

Ik woon en werk in de prachtige Achterhoek. Duurzaamheid vind ik belangrijk: we wonen in een duurzaam huis zonder gas en leven zo duurzaam mogelijk. Ook style ik zo duurzaam mogelijk: met vooral vintage spullen. Naast mijn werk als vastgoedstylist en professional organizer werk ik als communicatieadviseur bij Waterschap Rijn en IJssel. Samen met mijn man Olaf heb ik het boekje ‘Gelukkig met minder spullen’ geschreven en zetten we ons met Gewoon Groen in om onze omgeving groener, duurzamer en leefbaarder te maken. Dit doe ik ook vanuit de Stichting Struikroven waarbij ik groen red van de sloop. We hebben twee kinderen: Mathijs van 19 en Emma van 17. In mijn vrije tijd wandel, fiets, zwem en lees ik graag. 
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling