ZO WERKT HET

Vastgoedstyling

Wist je dat kijkers op funda.nl in de eerste tien seconden bepalen of het huis hun aanspreekt? 80% van de potentiële kopers kan niet door de persoonlijke sfeer van een woning heen kijken. Wij maken jouw woning verkoopklaar en richten deze zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk in met als doel: een snelle verkoop tegen de hoogste prijs.

Niet het interieur, maar je huis en haar pluspunten staan centraal. We gaan direct voor je aan de slag en maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van de meubelen en accessoires die aanwezig zijn en vullen deze waar nodig aan met eigentijdse accessoires. Resultaat: een optimale presentatie van je huis.

Na een intakegesprek ontvang je een offerte op maat.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2021/10/Styling.jpg
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling