ZO WERKT HET

Vastgoedstyling

Wist je dat kijkers op funda.nl in de eerste tien seconden bepalen of het huis hun aanspreekt? 80% van de potentiële kopers kan niet door de persoonlijke sfeer van een woning heen kijken. Wij maken jouw woning verkoopklaar en richten deze zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk in met als doel: een snelle verkoop tegen de hoogste prijs.

Niet het interieur, maar je huis en haar pluspunten staan centraal. We gaan direct voor je aan de slag en maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van de meubelen en accessoires die aanwezig zijn en vullen deze waar nodig aan met eigentijdse accessoires. Resultaat: een optimale presentatie van je huis.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2021/10/Styling.jpg
IEDERE SITUATIE IS ANDERS

Kies wat bij je past

 • Styling Basic
 • Styling Plus
 • Styling Luxe
 • Meubelverhuur en Styling
Styling Basic

Na een intakegesprek ontvang je opruim- en stylingadvies. Hiermee kun je alvast zelf aan de slag. Ook zullen we je vragen om kapotte dingen in huis te repareren en eventueel een grote kast of bank te verwijderen, mocht dit beter zijn voor een goede presentatie van je woning. Vervolgens stylen we je woning met de aanwezige meubelen en accessoires zodat deze zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk wordt gepresenteerd. We adviseren je om de ruimtes zoveel mogelijk in gestylde staat te houden als potentiële kopers het huis bezichtigen.

Dit pakket bestaat uit:

 • Intakegesprek
 • Opruim- en stylingadvies
 • Styling met bestaande materialen

Kosten: € 195,-

Styling Plus

Na een intakegesprek ontvang je opruim- en stylingadvies. Hiermee kun je alvast zelf aan de slag. Ook zullen we je vragen om kapotte dingen in huis te repareren en eventueel een grote kast of bank te verwijderen, mocht dit beter zijn voor een goede presentatie van je woning. Vervolgens stylen we je woning. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubelen en accessoires en zullen deze aanvullen met eigentijdse accessoires die aansluiten bij de kleuren en stijl van de woning. Denk hierbij aan beddenspreien, kussens en vaasjes zodat het huis zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk wordt gepresenteerd. In totaal ongeveer met een waarde van € 80. Deze spullen worden eigendom van de woningeigenaar. We adviseren om de ruimtes zoveel mogelijk in gestylde staat te houden als potentiële kopers het huis bezichtigen. 

Dit pakket bestaat uit:

 • Intakegesprek
 • Opruim- en stylingadvies
 • Styling met bestaande én nieuwe materialen ter waarde van € 80 (daarna eigendom woningeigenaar)

Kosten: € 295,-

Styling Luxe

Na een intakegesprek ontvang je opruim- en stylingadvies. Hiermee kun je alvast zelf aan de slag. Ook zullen we je vragen om kapotte dingen in huis te repareren en eventueel een grote kast of bank te verwijderen, mocht dit beter zijn voor een goede presentatie van je woning. Vervolgens stylen we je woning. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubelen en accessoires en zullen deze aanvullen met eigentijdse accessoires die aansluiten bij de kleuren en stijl van de woning. Denk hierbij aan beddenspreien, gordijnen, kussens en vaasjes zodat het huis zo opgeruimd, neutraal en sfeervol mogelijk wordt gepresenteerd. In totaal ongeveer met een waarde van € 150. Deze spullen worden eigendom van de woningeigenaar. We adviseren om de ruimtes zoveel mogelijk in gestylde staat te houden als potentiële kopers het huis bezichtigen. 

Dit pakket bestaat uit:

 • Intakegesprek
 • Opruim- en stylingadvies
 • Styling met bestaande én nieuwe materialen ter waarde van € 150 (daarna eigendom woningeigenaar)

Kosten: € 395,-

Meubelverhuur en Styling

Is je woning leeg? Het is voor potentiële kopers lastig om zich voor te stellen hoe de lege ruimtes er gemeubileerd uitzien en of hun tweepersoonsbed erin past. Molenaar Vastgoedstyling kan jouw lege woning inrichten en stylen zodat deze zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt. 

Dit pakket bestaat uit:

 • Intakegesprek
 • Offerte op maat 

Kosten: op aanvraag

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling