OrganizingVastgoedstylingWoningmarktEen leeg huis verkoopt niet lekker

24 oktober 2023door Carmen Molenaar

Ik zie diverse huizen op Funda en bij plaatselijke makelaars die leeg zijn. Afgelopen week kreeg ik de vraag of dat nu slim is. Mijn antwoord is kort en duidelijk: Nee, dat is niet slim en het verkoopt niet lekker!

Opgeruimd, neutraal en sfeervol

Waarom zie ik het dan toch zo vaak om me heen?! Omdat mensen blijkbaar niet voldoende nadenken over hoe zij hun woning zo goed mogelijk kunnen verkopen. En geen tijd en zin hebben om er energie in te steken. Dat is jammer, want het gaat om veel geld! Door je huis op de juiste wijze te presteren, geef je potentiële kopers een goed beeld van het huis én kunnen zij zich voorstellen hoe hun eigen bank, kast of bed in de ruimte past. In het ideale geval is het huis dat je verkoopt opgeruimd, neutraal en sfeervol. Dit huis staat niet bomvol spullen, maar laat de ruimtes optimaal tot hun recht komen zodat potentiële kopers zichzelf al helemaal in jouw frisse en opgeruimde keuken zien zitten!

Laat zien waar de ruimte voor bedoeld is

Ik ben blij als ik potentiële verkopers opruimadvies kan geven vóórdat zij hun spullen naar de kringloop brengen. Soms staat er op zolder een prachtige oude kast die in de enigszins lege woonkamer de ruimte veel mooier laat uitkomen. En staat er op zolder nog een extra bed? Zet die dan in een lege kamer. En als er geen bedden voorradig zijn, creëer ik met behulp van verhuisdozen en een luchtbed een bed. Is dat bedrog? Nee, dat is laten zien waar de ruimte voor bedoeld is.

Hulp bij het verkoopklaar maken van je woning

Ben je benieuwd hoe je jouw huis het beste verkoopklaar kunt maken? Ik kom je graag helpen! En de kosten die ik bereken, betalen zichzelf terug doordat je woning veel beter verkoopt. Bel, mail of app me voor een afspraak. Onder Contact vind je mijn gegevens.

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling