2022 zit erop. En dankzij Alliance Makelaars heb ik weer mooie opdrachten mogen doen. Elk huis is uniek en vraagt om maatwerk. Zo stylde ik rijtjeshuizen; twee-onder-een-kap woningen; vrijstaande woningen en appartementen. Sommige woningen waren nog betrekkelijk nieuw, andere woningen hadden een opknapbeurt nodig. Maar altijd liet ik de woning er zo mooi mogelijk uitzien. Met een opgeruimde keuken, fraai opgemaakte bedden en een gezellige en neutrale woonkamer. Na elke opdracht kwam Bas Weetink de woning fotograferen zodat deze kon worden geplaatst op Funda. De geplaatste foto’s in dit artikel zijn van hem.

Ik sta klaar om ook van 2023 een succes te maken. Met vast weer mooie opdrachten, leuke mensen en goede resultaten. Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het opruimen of verkoopklaar maken van je woning? Laat het me weten, ik help je graag.

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling