OrganizingWoensdagmiddag 29 juni: gratis opruimadvies bij HodgePodge in Silvolde

Wil jij je zolder isoleren maar zie je op tegen het opruimen? Woensdag 29 juni staat de SRV-wagen van het Gelders Genootschap bij HodgePodge in Silvolde (Ulftseweg 87). Deze hele dag is er een energiecoach aanwezig die je adviseert over het verduurzamen van je woning. Ik ben er tussen 13.00 en 17.00 uur om je opruimadvies te geven voor je zolder en de rest van je woning.

Gratis opruimadvies

Koester de mooie dingen uit het verleden en kijk vooruit naar een klimaatbestendige toekomst. Kom kijken en laat je geheel vrijblijvend adviseren. Mensen die deze middag langs komen, ontvangen een kortingsbon voor opruimadvies van Molenaar Vastgoedstyling.

Gratis boekje met opruimtips

De eerste 50 bezoekers ontvangen gratis het boekje ‘Gelukkig met minder spullen‘. Naast leuke verhalen over opruimen, ontspullen en duurzaam leven vind je hierin ook handige opruimtips.

Molenaar Vastgoedstyling gaf opruimadvies en stylde deze zolderkamer

 

 

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling