OrganizingVastgoedstylingBethlehemstraat Gaanderen

Potentie laten zien

Deze woning met groene tuin had een vrouwelijke touch nodig en moest flink opgeruimd worden om te laten zien wat de potentie is. Aan de hand van de opruimadviezen van Carmen heeft de eigenaar van de woning deze flink opgeruimd. Molenaar Vastgoedstyling heeft deze woning vervolgens gestyled. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/06/Bethlehemstraat-Woonkamer-met-trap.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/06/Bethlehemstraat-Master-bedroom.jpg

Opgeruimde kast

Het is fijn als een kast lekker opgeruimd is. Zodat je gemakkelijk alles kunt vinden. Voor de verkoop is dit niet zo belangrijk, als de kast gesloten is. Deze kast was echter open en vroeg dus wat extra aandacht. Door de kleding te sorteren op kleur, ontstond een rustig beeld en kwam de slaapkamer optimaal tot zijn recht. Op het bed een zelfgemaakt sprei.

Hergebruik van materialen

Molenaar Vastgoedstyling werkt zo duurzaam mogelijk. Vervoer: fiets of elektrische auto. Voor het stylen worden zoveel mogelijk spullen uit de woning gebruikt. De ruimtes worden vervolgens aangevuld met spreien, vazen en kussens die ik zoveel mogelijk tweedehands koop. Dat maakt het wel zo goedkoop én duurzaam!
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/06/Bethlehemstraat-Badkamer.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/06/Behtlehemstraat-slaapkamer.jpg

Reactie klant

Carmen heeft mijn huis heel mooi gestyled. Ik was erg benieuwd hoe het eruit zou zien en was aangenaam verrast. Ik herkende mijn eigen huis niet meer. Het zag erg prachtig uit. Dit is ook terug te zien op de foto’s op funda. Het is echt het laatste waardoor er een heel ander huis naar voren komt. Echt super prachtig. Heel erg bedankt, Carmen.
Locatie:
Gaanderen
Soort pand:
Eensgezinswoning
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling