OrganizingVastgoedstylingGaanderenseweg Doetinchem

Ruimte en uitzicht laten zien

Deze ruime woning aan de rand van Doetinchem heeft enorm veel ruimte en licht. Het uitzicht vanaf de woonkamer is prachtig. Maar hoe laat je dat optimaal naar voren komen zodat potentiële kopers direct toeslaan?! Molenaar Vastgoedstyling heeft deze woning zowel opgeruimd als gestyled. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/04/Gaanderenseweg-Keuken.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/04/Gaanderenseweg-Badkamer-Kleuraccenten-lila.jpg

De kunst van het weglaten

De ruimtes in deze woning zijn allemaal prachtig met een goede basis. Maar ze bevatten nog teveel spullen. Door deze op te ruimen en meer van de woning in plaats van de spullen te laten zien, ontstaat een rustiger beeld en kan men optimaal van de ruimte en het uitzicht genieten. Het was fijn om deze woning optimaal tot zijn recht te laten komen!

Zoveel mogelijk hergebruiken

Molenaar Vastgoedstyling werkt zo duurzaam mogelijk. Vervoer: fiets of elektrische auto. Voor het stylen worden zoveel mogelijk spullen uit de woning gebruikt. Zoals de prachtige sprei op het bed. De ruimtes worden vervolgens aangevuld met spreien, vazen en kussens die ik zoveel mogelijk tweedehands koop. Dat maakt het wel zo goedkoop én duurzaam!
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/04/Gaanderenseweg-Studeerkamer-en-Slaapkamer.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/04/Gaanderenseweg-Woonkamer-2.jpg

Snel resultaat

Met een goede basis, flink ontspullen en eigentijdse accessoires heeft ook deze woning binnen een mum van tijd een nieuwe eigenaar gekregen. Missie geslaagd.
Locatie:
Doetinchem
Soort pand:
Vrijstaande woning uit 1980
Service:
Organizing & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling