OrganizingVastgoedstylingDeurvorststraat Ulft

Veel ruimte en rust

Dit ruime monumentale herenhuis in het centrum van Ulft is een bijzondere woning met veel authentieke details. De hulp van Molenaar Vastgoedstyling was hier zeker nodig, omdat de woning veel spullen bevatte en daardoor wat onrustig oogde. Na een intakegesprek met opruimadvies ging Molenaar Vastgoedstyling aan de slag om deze woning verkoopklaar te maken. Een mooie klus in zo'n prachtige woning. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/02/Master-bedroom-Deurvorststraat.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/02/Keuken-Deurvorststraat.jpg

Opvallende keuken

De keuken heeft een opvallende kleur en stond erg vol. Heel praktisch in het dagelijks gebruik, maar niet ideaal als je je woning wilt verkopen. Hier werd vooral veel opgeruimd en frisse elementen toegevoegd zoals verse groene kruiden in een bijpassende pot en frisse appels op de fruitschaal.

Ruimte krijgt weer duidelijke bestemming

De grootste uitdaging in deze woning vormde de slaapkamer aan de voorzijde. Een enorm grote lichte ruimte, maar zonder duidelijke bestemming. Ook bevatte de vloer geen vloerbekleding en stonden er een eenpersoonsbed én een tweepersoonsbed. Door de bedden samen te voegen, mooi op te maken en een stoel, plant en wandcirkel uit de woonkamer te plaatsen, ontstond een fijne sfeer met kleuren die passen bij de opvallende blauwe achterwand.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/02/Voorkamer-2-Deurvorststraat.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2024/02/Voorzijde-Deurvorststraat.jpg

Reactie klant

"Na een fijne en gezellig kennismaking, mocht Carmen de styling doen voor de verkoop van ons huis. We zijn er erg blij mee, want dit hadden we zelf nooit zo mooi voor elkaar kunnen krijgen! Samen met de fotograaf heeft zij, met oog voor detail er een prachtige presentatie van gemaakt! Ik kan Carmen iedereen aanraden."
Locatie:
Ulft
Soort pand:
Monumentaal herenhuis
Service:
Opruimadvies, opruimen en styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling