OrganizingVastgoedstylingKlompendijk Etten

Veel ruimte en rust

Deze ruime vrijstaande woning aan de rand van het dorp heeft enorm veel ruimte én een aparte inpandige woonunit. Na een intakegesprek met opruimadvies ging Molenaar Vastgoedstyling aan de slag om deze woning verkoopklaar te maken. Een leuke klus in zo'n prachtige woning. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/11/Klompendijk-Woonkamer-en-keuken-was-leeg.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/11/Klompendijk-lege-kamer-wordt-groene-slaapkamer-boven.jpg

Lege ruimtes verkopen niet lekker

In deze woning bevonden zich drie lege slaapkamers en een lege woonkamer/keuken. Een leeg huis verkoopt niet lekker. Potentiële kopers willen zich makkelijk kunnen voorstellen hoe hun bank, kast of bed in de ruimte past. Met behulp van meubelen in de woning, een vloerkleed van zolder en accessoires van Molenaar Vastgoedstyling werden de ruimtes aangekleed.

De ruimtes spreken voor zich

In het ene huis heb je meer werk dan in het andere. Dit is zo'n woning waarbij de basis gewoon goed is: mooie vloeren, wanden en apparatuur. Door zowel in de keuken als in de badkamer overtollige spullen te verwijderen en minimale accessoires toe te voegen, ontstond de juiste ruimte en sfeer.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/11/Klompendijk-Keuken.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/11/Klompendijk-Badkamer.jpg

Reactie klant

"Mijn woning wordt prachtig gepresenteerd. Dat is voor een groot deel aan Carmen te danken. Met weinig middelen heeft zij een super leuke inrichting gemaakt. Helemaal top!"
Locatie:
Etten
Soort pand:
Vrijstaande woning uit 2006
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling