OrganizingVastgoedstylingOude Zutphenseweg Laag-Keppel

Bosrijke omgeving

Deze ruime semi vrijstaande bungalow is onder architectuur gebouwd en ligt aan de rand van het bos. Molenaar Vastgoedstyling ruimde de gehele woning op en stylde de woning voor de verkoop. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/10/Laag-Keppel-buitenzijde.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/10/Laag-Keppel-grote-slaapkamer-1-1.jpg

Meer rust en ruimte

De prachtige slaapkamer stond vol met spullen en had 2 verschillende bedden die ongelijk van hoogte waren. Door alles op te ruimen en van de bedden één tweepersoons bed te maken en deze fraai op te maken, ontstond een rustige, stijlvolle slaapkamer. Meer rust en ruimte en een heerlijke plek waar je graag wil zijn.

Ruime badkamer

In deze badkamer bevindt zich een fraai badkamermeubel. Deze bevatte echter zoveel spullen dat je dit helemaal niet meer zag. Door veel op te ruimen en enkele accessoires toe te voegen, ontstond weer een heerlijke ruime badkamer.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/10/Laag-Keppel-badkamer.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/10/Laag-Keppel-keuken.jpg

Reactie klant

"Carmen heeft de woning van mijn moeder zowel opgeruimd als gestyled. En dat was een behoorlijke uitdaging want het stond vol met spullen. Ik was enorm verrast door het eindresultaat. Het huis oogt zoveel mooier, lichter en ruimer. Zonder haar hulp was de woning niet zo snel verkocht!"
Locatie:
Laag-Keppel
Soort pand:
Semi vrijstaande bungalow 1991
Service:
Opruimen & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling