OrganizingVastgoedstylingAnholtseweg Gendringen

Strakke keuken

Deze vrijstaande woning ligt aan de rand van Gendringen en dichtbij het bos. Het is een zeer ruime woning mét veel spullen. Molenaar Vastgoedstyling gaf hier opruimadvies en bracht meer rust en ruimte door vooral spullen weg te laten. Hierdoor kwam de woning nog beter tot z'n recht. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/04/Keuken-Anholtseweg.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/04/Hal-Anholtseweg.jpg

Rust, ruimte en overzicht

De eerste indruk als je een woning binnenstapt, is de hal. De hal in deze woning is mooi en oogt zeer ruimtelijk. Door hier schilderijen te vervangen door eigentijdse wanddecoratie ontstaat meer aandacht voor de ruimte die daardoor ruimer en rustiger oogt. Molenaar Vastgoedstyling neemt zelf accessoires mee die eigendom van de opdrachtgever worden.

Zicht op de tuin

Een eyecatcher van deze woning is zonder twijfel de aanbouw met zicht op de tuin. Waar je al vroeg in het voorjaar kunt genieten van de zon en tot in het late najaar heerlijk kunt borrelen. Door hier spullen weg te halen, ontstaat meer zicht op de tuin. Met een paar mooie windlichten (al aanwezig in de woning) ontstaat een mooie en rustige plek om te genieten van de tuin. Reactie klant: "We zijn helemaal tevreden hoe de woning eruit ziet, mooi gedaan!"
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/04/Eethoek-Anholtseweg.jpg
Locatie:
Gendringen
Soort pand:
Vrijstaande woning uit 1987
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling