OrganizingVastgoedstylingBerkenlaan Silvolde

Weids uitzicht

Deze ruimte villa uit 1993 staat aan de rand van Silvolde. Prachtig ruim opgezet, met uitzicht over de weilanden en een groene, beschutte achtertuin. Molenaar Vastgoedstyling gaf opruimadvies en stylde de woning voor de verkoop. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/04/Buitenkant-blauwe-druifjes-Berkenlaan.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/04/Woonkamer-2-Berkenlaan.jpg

Meer rust en ruimte

Door in de ruimte en lichte woonkamer een kast te verschuiven, tafeltjes te verwijderen en accessoires te vervangen, ontstond meer rust en kwam deze woonkamer nóg beter tot z'n recht.

Ruime zolder

Met het juiste opruimadvies én een fantastische ruimte was dit klusje op zolder zo geklaard. Een mooie ruime plek waar je heerlijk kunt werken. Door spullen weg te laten en enkele accessoires toe te voegen, kwam ook deze ruimte optimaal tot z'n recht.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/04/Zolderkamer-Berkenlaan.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/04/Grote-slaapkamer-Berkenlaan.jpg

Reactie klant

"Jij creëert met enkele eenvoudige verplaatsingen warmte en met het gebruik van duurzame spullen laat je het huis spreken. De kleuren en stijlen zijn in ieder vertrek uniek. Dankjewel voor jouw kunstwerk."
Locatie:
Silvolde
Soort pand:
Vrijstaande villa uit 1993
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling