OrganizingVastgoedstylingOranjehof 4 Doetinchem

Woonkamer krijg meer licht en ruimte

Deze woning uit het begin van deze eeuw, dichtbij het centrum van Doetinchem, is gelegen in een rustig hofje. De woning (en met name de woonkamer) stond vol met meubilair en bood plek aan alle visite die langs wilde komen. Voor een rustig en ruim effect, was het echter nodig om enkele stoelen, tafeltjes en een bankje te verwijderen en eigentijdse accessoires toe te voegen. Zo kwam de prachtige woonkamer, de stenen vloer en de eigentijdse schouw veel beter tot z'n recht. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/02/Oranjehof-4-Woonkamer.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/02/Oranjehof-4-Lege-garage.jpg

Ontzorgen: opruimen én afvoeren

Met name de garage en de schuur bevatte zeer veel spullen. De opdrachtgever vroeg Molenaar Vastgoedstyling om advies én uitvoering. Na een inventarisatie van de spullen werd er opgeruimd én afgevoerd naar de plaatselijke kringloopwinkel, in nauwe samenwerking met Hendriksen Handelsonderneming. Zo ontstonden opgeruimde ruimtes met lege vloeren, het allerbeste voor de verkoop!

Serre

Een eyecatcher van deze woning is zonder twijfel de serre. Waar je al vroeg in het voorjaar kunt genieten van de zon en tot in het late najaar heerlijk kunt borrelen. Voor de verkoop moest deze er tiptop uitzien. Molenaar Vastgoedstyling schakelde een schoonmaakbedrijf in die de serre van binnen en buiten schoonmaakte. Met een mooie bos bloemen op tafel en het rangschikken van de planten was ook deze ruimte klaar voor de verkoop.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2023/02/Oranjehof-4-Serre.jpg
Locatie:
Doetinchem
Soort pand:
Ruime woning in hofje
Service:
Opruimen, afvoeren materialen & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling