Ruime woonkamer met serre

Deze prachtige woning, dichtbij het DRU Industriepark en de Oude IJssel is in 2008 gebouwd in jaren '30 stijl. Met een prachtige ruime woonkamer, open keuken en serre met uitzicht op de tuin. De inrichting van deze woning was al mooi, maar er stonden teveel spullen in. Door het nodige weg te laten en de vloer en ramen voldoende naar voren te laten komen, ontstond veel meer rust en ruimte. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/06/Molenbeek-serre.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/06/Molenbeek-slaapkamer-2.jpg

Stijlvolle slaapkamers

Het huis heeft drie slaapkamers en een ruime zolder. De kamers werden allemaal voorzien van mooie spreien, plaids en bijpassende kussens zodat nog meer rust, ruimte en eenheid ontstond. Deze spullen worden na de opdracht overigens eigendom van de klant zodat de kamers er ook bij bezichtiging nog net zo mooi uitzien.

Chillruimte

Naast een ruime woonkamer met serre heeft dit huis ook nog een extra chillruimte, ideaal voor kinderen om zich terug te trekken met vrienden. In deze ruimte bevonden zich voldoende mooie spullen, het was een kwestie van weglaten waardoor de ruimte nóg rustiger en ruimer oogt.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/06/Molenbeek-chillruimte.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/06/Molenbeek-eetkamer-en-keuken.jpg

Reactie klant

"Ik ben ontzettend tevreden over jouw styling in ons huis. Het zag er mooi en opgeruimd uit, een wereld van verschil! Bedankt daarvoor"
Locatie:
Ulft
Soort pand:
Vrijstaande woning, jaren '30 stijl
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling