OrganizingVastgoedstylingHoofdstraat Varsselder

Semi-bungalow op prachtige plek

Op een idylisch plekje, tussen de fruitbomen en met uitzicht op een wei, ligt deze semi-bungalow. Ik gaf hier opruimadvies en vroeg hen meubelen te verplaatsen en veel spullen op te ruimen. Daarna stylde ik de woning met spreien, kussen, vazen en prachtige bloesemtakken uit de tuin. Zo ontstond een mooie mix van oud en nieuw .
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/05/Slaapkamer-Hoofdstraat-Varsselder.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/05/Woonkamer-Hoofdstraat-Varsselder.jpg

Reactie klant

"Bij de verkoop van het huis van onze moeder wilden wij het huis er zo laten uitzien zoals het altijd was. Met Molenaar VastgoedStyling waren we aan het goede adres om het huis de gezellige huiselijke sfeer mee te geven. De gebruikte kleurstellingen en styling kwamen dan ook goed tot hun recht op de foto/videopresentatie bij de verkoop. Wij bevelen Molenaar VastgoedStyling dan ook van harte aan!"
Locatie:
Varsselder
Soort pand:
Vrijstaande boerderijwoning
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling