Donkere woonkamer krijgt meer lucht

Ik werd gebeld door de makelaar: of ik diezelfde middag nog even langs wilde gaan bij Hogeweg 3a in Ulft. Het huis ging in de verkoop en ze hadden per direct opruimadvies nodig. Diverse mensen liepen het huis in en uit met gekochte spullen. Aan mij de taak om te bekijken wat er nog meer verkocht kon worden én wat absoluut moest blijven staan.

Na dit opruimadvies, gingen de woningeigenaren verder aan de slag en mocht ik een paar weken later het huis stylen. Met minder spullen, zónder donkere gordijnen en mét eigentijdse accessoires kreeg de woonkamer weer lucht en zie wat een heerlijke ruimte er is ontstaan.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Woonkamer-Hogeweg-1.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Buitenzijde-woning-Hogeweg-3a-Ulft.jpg

Reactie klant

"Het was even een hectisch begin , maar ik wil je hartelijk bedanken voor de styling van het huis. Het ziet er fantastisch, modern en licht uit. Verbazingwekkend wat je ervan gemaakt hebt en dat volledig hands-off voor ons. Bedankt!"

Hobbykamer wordt thuiswerkplek

De meubelen in deze naaikamer waren groot en lomp en zijn op advies van Molenaar Vastgoedstyling verwijderd. Ik verving ze door een licht bureau met stoel en eigentijdse accessoires waardoor een geschikte thuiswerkplek ontstond en deze kamer een andere uitstraling en bestemming kreeg.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Studeerkamer-Hogeweg.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Beige-slaapkamer-Hogeweg-1.jpg

Ruime slaapkamers

Het is belangrijk om potentiële kopers te laten zien hoe groot een slaapkamer is zodat zij kunnen inschatten of hun eigen bed erin past. Door deze kamer rustig in te richten, in de kleuren van de gordijnen ontstaat een fijne en neutrale ruimte waar je zo je bed in ziet staan!
Locatie:
Ulft
Soort pand:
Twee-onder-één-kap
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling