OrganizingVastgoedstylingLohmanlaan Doetinchem

Zonnige woonkamer

Deze royale woning staat op een prachtige plek in Doetinchem. De zonnige woonkamer is een heerlijke plek om bij de haard te zitten, een boek te lezen of muziek te luisteren. De inrichting van deze woning was al mooi, maar vroeg om iets meer rust en ruimte zodat de pluspunten beter naar voren kwamen. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Eethoek-in-woonkamer.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Blauwe-slaapkamer-2.jpg

Blauwe kamer

Deze slaapkamer heeft prachtige houten meubels met lichtblauwe accenten. Hier plaatsten we de meubels anders in de ruimte waardoor de kamer veel groter lijkt. En we voegden de juiste kleur kussens, een deken en accessoires toe. Een heerlijke kamer om te slapen maar ook om als studeer- of hobbykamer te gebruiken.

Heerlijke tuin

De groene achtertuin geeft veel beschutting en is al vroeg in het voorjaar een heerlijke plek om van de zon te genieten. De tuin heeft diverse zitjes. Ook de stoep voor en achter het huis werd geveegd en de accessoires kregen een juiste plek.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Tuin-2.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Masterbedroom-Lohmanlaan.jpg

Masterbedroom

Deze ouderslaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen luxe badkamer met ligbad en inloopdouche. Om meer rust in deze kamer te creëren, werd het bed anders opgemaakt en persoonlijke bezittingen verwijderd.
Locatie:
Doetinchem
Soort pand:
Royale vrijstaande woning
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling