OrganizingVastgoedstylingMoerbeibloesem Doetinchem

Zonnige woonkamer

Deze prachtige tussenwoning biedt enorm veel ruimte. De zonnige woonkamer had wat kleur en de juiste accessoires nodig om meer sfeer te brengen. Hier is gekozen om de kleur blauw uit het schilderij boven de bank als basis te nemen en door te voeren in de kussens op de bank en diverse accessoires in de woonkamer. Hierdoor ontstaat bovendien meer eenheid. Foto's: Bas Weenink Fotografie.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Woonkamer-Moerbeibloesem.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Keuken-Moerbeibloesem.jpg

Reactie klant

"Na een prettig gesprek en een ronde door ons huis, kwam ze al met goede ideeën om ons huis zo mooi mogelijk te presenteren voor de fotosessie. Komende week verschijnt ons huis op Funda en we hebben er alle vertrouwen in dat we ons leuke huis goed kunnen verkopen. En we aan onze nieuwe uitdaging kunnen beginnen.
Carmen, bedankt voor je goede tips en leuke samenwerking."

Opgeruimde jongenskamers

De slaapkamers van beide puberzonen waren erg vol. De bewoners hebben hard gewerkt om de kamers op te ruimen. Molenaar Vastgoedstyling stylde de kamers en hield rekening met de reeds aanwezig kleuren, zoals hier pittig rood. Door één kleur op meerdere plekken door te voeren, ontstaan eenheid en rust.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Jongenskamer-Moerbeibloesem.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2022/02/Masterbedroom-Moerbeibloesem.jpg

Masterbedroom

De ouderslaapkamer was niet alleen de plek om te slapen, hier werd ook kleding en schoenen opgeslagen. Na opruimadvies hebben de bewoners flink opgeruimd en zette Molenaar Vastgoedstyling de puntjes op de i door de slaapkamer een hoteluitstraling te geven en alle onnodige spullen te verwijderen.
Locatie:
Doetinchem
Soort pand:
Tussenwoning
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling