Opfrissing van de woning

De slaapkamers op de eerste verdieping stonden erg vol. Door deze grondig op te ruimen, ontstond meer rust en ruimte. Zoontje Yaya was erg blij met zijn nieuwe slaapkamer. Ook de overige woonruimtes zoals de woonkamer, de keuken en de garage werden onder handen genomen. De kringloopwinkel werkte goed mee en kwam veel spullen ophalen.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2019/12/Yahya-op-zijn-opgeruimde-kamertje-e1630598395941-1280x1280.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2019/12/Ouderslaapkamer-Jan-Wissing-1280x1280.jpg

Reactie klant

"We hebben samen met Carmen onze woning opgeruimd, zodat deze helemaal klaar was voor de fotosessie. Het was fijn dat er met andere ogen naar de inrichting van onze woning werd gekeken. En vlak voor de fotosessie heeft Carmen al onze ruimtes gestyled. We hebben prettig samengewerkt."
Locatie:
Ulft
Soort pand:
Twee onder één kap woning
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling