OrganizingVastgoedstylingMr. Reigersstraat Ulft

Hoe help je klanten nu écht? Door de handen uit de mouwen te steken. We gaven hier opruimadvies en stylden het huis met bestaande en nieuwe spullen. De grote slaapkamer kreeg de uitstraling van een hotelkamer. Het speelgoed in de woonkamer verhuisde tijdelijk naar opa en oma en de hoekbank werd onder andere voorzien van kleurige roze kussens. Deze kleur kwam ook terug in de overige accessoires op de salontafel en de vensterbank. De foto boven de bank maakte plaats voor een neutraal exemplaar.

https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2017/04/Woonkamer-Reigersstraat-1280x960.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2017/04/Eethoek-Reigersstraat-1280x1677.jpg

De eethoek stond niet op de juiste plek en nodigde niet uit om te gaan zitten. Deze kreeg een nieuwe plek die voldoende ruimte bood aan 4 personen. Ook werd er gekozen voor kleurige accessoires die in het schilderij boven de eettafel zaten. Zo ontstond eenheid. Eindresultaat: een sfeervolle en ruime woning die al snel tot de verkoop van de woning leidde.

Locatie:
Ulft
Soort pand:
Rijtjeshuis
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling