OrganizingVastgoedstylingOranjehof 2 Doetinchem

Gedateerde slaapkamer wordt fijne plek

Het huis heeft 5 slaapkamers. Elke slaapkamer werd grondig opgeruimd en gestyled voor de verkoop. Ook al is het bed oud, met de juiste aankleding ontstaat een sfeervolle en opgeruimde kamer waar het goed toeven is.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2017/04/slaapkamer-1280x1280.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2017/04/studeerkamer-1280x1280.jpg

Klushok wordt studeerkamer

Deze ruimte werd gebruikt als rommelhok en stond vol met schappen met gereedschap, verfpotten en spijkers. Op advies van Molenaar Vastgoedstyling werd de ruimte leeggeruimd, de wand gewit en vinyl op de vloer gelegd. De ruimte werd vervolgens ingericht en gestyled zodat een geheel nieuwe bestemming aan deze ruimte werd gegeven. In een tijd waarin steeds meer mensen thuis werken een ideale plek (die overigens ook geïsoleerd is).

Rommelzolder wordt ruime slaapkamer

Zoals zo vaak, stond ook deze zolder vol met kerstspullen, oude schilderijen en spullen die je eigenlijk niet nodig hebt. De bewoners ruimden hier drastisch op. De oude kast die hier stond te verstoffen, kreeg een prominente plek in de woonkamer.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2017/04/zolderkamer-1280x1280.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2021/10/buitenkant-Oranjehof-1280x1280.jpg

Reactie klant

"Carmen heeft ons geweldig geholpen om ons huis een fris en bijdetijds aanzien te geven.
Dat heeft ze gedaan door advies te geven over de indeling van de ruimtes en het aankleden er van. Ze heeft daarbij aanwezige meubels gebruikt en aangevuld met haar eigen meubels en accessoires. Het resultaat is verbluffend en haar meedenken en flexibiliteit wordt erg gewaardeerd."
Locatie:
Doetinchem
Soort pand:
Boerderijwoning uit 1864
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling