OrganizingVastgoedstylingPrins Hendriklaan Gendringen

Opruimen en stylen

De bewoners moesten in korte tijd hun woning verkopen en hun nieuwe appartement opknappen. Dan komt er veel op je af en wat kan, besteed je dan graag uit. Ik hielp de dochters met de selectie van de spullen van hun ouders en kon daarna de woning helemaal in orde maken voor de verkoop. Ik gebruikte veel van hun eigen spullen en vulde deze aan met eigentijdse accessoires. Zo ontstond een mooie mix en konden we de woning zo optimaal mogelijk presenteren voor de verkoop. Ook de tuin moet er goed uitzien. Dus: containers weg, stoep vegen en iets gezelligs op tafel.
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2021/11/Woonkamer-Gendringen.jpg
https://www.molenaarvastgoedstyling.nl/wp-content/uploads/2021/11/tuin-gendringen.jpg

Reactie klant

"Geheel onverwacht kwam het huisje van mijn ouders in de verkoop. Het huis waar ze samen 50 jaar hebben gewoond. 50 jaar herinneringen maar ook 50 jaar aan spulletjes. Via Alliance Makelaars zijn we in contact gekomen met Carmen Molenaar. Carmen heeft haar kennis en creativiteit gebruikt om het huis goed in beeld te brengen. Op het gebied van styling en ordenen voor de verkoop van de woning kun je het echt aan haar overlaten."
Locatie:
Gendringen
Soort pand:
Hoekwoning
Service:
Opruimadvies & styling
Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling