2021 zit erop, wat een jaar! Ik haalde dit jaar mijn eerste opdrachten binnen. Ik wijzigde mijn bedrijfsnaam van Opgeruimd met Carmen naar Molenaar Vastgoedstyling. En wat heb ik al mooie opdrachten mogen doen! Daarbij combineerde ik vastgoedstyling regelmatig met opruimen of opruimadvies. En ik pakte voor het eerst een kantoorpand aan. En altijd was het: handen uit de mouwen en lekker aan de slag! Dank aan Alliance Makelaars en Heutinck Makelaardij voor de mooie opdrachten!

Het was ook het jaar waarin ik twee opleidingen volgde. Naast professional organizing bij de Huishoudcoach in 2020 volgde ik het afgelopen jaar vastgoedstyling bij House of KIKI en vastgoedfotografie bij Theo Koeten.

Kortom, een actief jaar, ondanks corona. Ik sta klaar om ook van 2022 een succes te maken. Met vast en zeker weer mooie opdrachten, leuke mensen en goede resultaten. Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het opruimen of verkoopklaar maken van je woning? Laat het me weten.

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling