OrganizingVastgoedstylingWoningmarktDe schaamte voorbij

20 september 2020door Carmen77
Toonbank La Lecq

Ik wist niet dat ik het in me had, mezelf verkopen. En ik doe het nu als een dolle. En weet je wat? Ik vind het nog leuk ook! Ik ben begonnen als professional organizer en nu bezig met het opbouwen van een netwerk. Mezelf verkopen dus, vertellen dat ik er ben, roeptoeteren!

Mooie opsteker

Naast het verspreiden van mijn flyer onder potentiële klanten, berichten op mijn website en aanwezig op social media, ben ik een praatje gaan maken bij diverse woonwinkels, kringloopbedrijven en makelaarskantoren. En iedereen stond open voor mijn dienstverlening en wilde mijn materiaal hebben. De meesten gaven het zelfs een mooi plekje, wat een opsteker! 

Trots

Vorige week zaterdag waren we op pad met mijn schoonouders en was ik dus niet met mijn bedrijf bezig. En zelfs dan zie ik nog kans om een praatje te maken met de verkoopster van ‘Appel en Ei’ in Zutphen en haar mijn kaartje te geven. Ik was trots op mezelf, dit had ik vroeger nooit gedurfd! Ook bij de huisarts zie ik kansen. Weet je hoeveel mensen er wekelijks in de wachtkamer zitten? Jawel, ook hier liggen mijn kaartjes in de wachtkamer en de huisarts weet nu ook wat ik doe, hoe cool is dat …?!

Kortom, ik ben lekker bezig en ik krijg er energie van. Nu die klanten nog …. #geduldiseenschonezaak #geduldisnietmijnsterkstekant

77 comments

Comments are closed.

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling