OrganizingWoningmarktMij niet bellen!

23 april 2021door Carmen
Kaart Meilandjes

Les 1 in de opleiding voor professional organizer: benader mensen niet pro-actief, zij moeten zélf toe zijn aan hulp en jou benaderen. Maar je wordt wat ongeduldig, bent toe aan een volgende opdracht én je ziet de prettige chaos bij de Meilandjes die toevallig ook in de Achterhoek wonen. Ik rook een kans …

Chaos stroomlijnen

Ik heb voor de Meilandjes dus een uitzondering gemaakt: ik heb ze een leuke kaart met wat lekkers en mijn flyer en visitekaartje gestuurd. De boodschap: kan ik jullie helpen om jullie prettige chaos te stroomlijnen?!

Deze prettige chaos laten ze graag zo. Helemaal prima natuurlijk en wie ben ik om dat anders te willen? Iedereen leeft op z’n eigen manier, met of zonder chaos. Pas als het je stoort en het lukt je niet om het zelf op te lossen, bel je mij.

Mijn nummer

Ontzettend leuk dat de Meilandjes mij een persoonlijke kaart hebben gestuurd. Misschien bellen ze nog wel als ze verhuizen naar Noordwijk, ze hebben nu mijn nummer …

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling