VastgoedstylingWoningmarktWe moeten doorstromen

16 augustus 2021door Carmen

Rijksbouwmeester Floris Alkemade stelde gisteren in Zomergasten dat een deel van de woningnood opgelost kan worden door een veel betere doorstroming te realiseren. De weilanden volbouwen is dus niet zijn eerste keus. Ruik ik hier een kans?!!

Kleiner wonen

Maak een wandeling door je dorp of stad en je ziet direct waar oudere mensen wonen. Je ziet het aan de tuin, de gordijnen en de snuisterijen voor het raam. Ze wonen veelal in huizen die veel te groot voor ze zijn, de tuin kunnen ze niet meer onderhouden maar de stap naar kleiner wonen is niet altijd een gemakkelijke.

Verkoopklaar

Deze mensen hebben hulp nodig. Vaak wonen de kinderen ver weg óf de kinderen hebben geen tijd en zin om hun ouders te helpen met het opruimen van de zolder en al die kasten met fotoalbums, servies, kleding en boeken. En hoe zorg je dat je huis aantrekkelijk is voor potentiële kopers, met andere woorden: verkoopklaar is?

Hulp bij opruimen en stylen

Als professional organizer en vastgoedstylist kan ik deze mensen heel goed helpen. Door in het tempo van de mensen samen aan de slag te gaan en uit te leggen hoe je het opruimen het beste aan kunt pakken. Door mooie dingen een tweede leven te gunnen via Marktplaats, kringloopwinkel of familie en vooral heel veel weg te gooien. En door het huis zodanig te stylen dat de nieuwe bewoners zichzelf er al helemaal zien wonen.

Gun je spullen een tweede ronde

Ik heb het regelmatig meegemaakt dat er na de dood van beide ouders een container wordt geplaatst waar alle spullen in gegooid worden. Dat is wel snel opgeruimd, maar toch niet zoals je het zou willen. En met weinig respect voor al die mooie spullen die nog goed een tweede ronde mee kunnen. Wel zo duurzaam.

Zoek een professional

Schakel dus wat vaker een professional in! Ik ben niet alleen, er zijn heel veel mensen die dit werk goed kunnen en die de mensen heel goed op weg kunnen helpen óf het over kunnen nemen. Zo is er een verening voor organizers, de NBPO. En vastgoedstylisten vind je via het netwerk van CNVV. Maar je kunt mij natuurlijk ook gewoon bellen.

D’r an!

Makelaars, projectontwikkelaars, woningbezitters: we zijn er niet voor niks. Wij kunnen helpen om dit probleem aan te pakken en onze mooie weilanden te sparen. D’r an, zeggen ze in de Achterhoek!

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling