OrganizingVastgoedstylingWoningmarkt‘Opgeruimd met Carmen’ heet voortaan ‘Molenaar Vastgoedstyling’

31 oktober 2021door Carmen Molenaar

Vastgoedstylist & Professional Organizer Carmen Molenaar uit Ulft startte ruim een jaar geleden haar eigen praktijk ‘Opgeruimd met Carmen’. Naast het coachen van mensen om hun huis op orde te brengen, kwam de nadruk steeds meer te liggen op het verkoopklaar maken van de woning bij verhuizing. Dit leidde tot een nieuwe naam die beter past bij de huidige dienstverlening.

Opgeruimd, neutraal en sfeervol

Molenaar volgde het afgelopen jaar een opleiding bij het erkende ‘House of KIKI’, onder andere bekend van het RTL programma ‘Uitstel van executie’. Haar doel is om mensen te helpen met het sneller verkopen van hun woning tegen de hoogst mogelijke prijs. Zij geeft niet alleen opruimadvies, maar steekt de handen ook uit de mouwen en zorgt voor een opgeruimd, neutraal en sfeervol huis.

Gestileerde woning levert geld op

Steeds meer makelaars en particuliere verkopers beseffen dat een gestylde woning geld oplevert. Carmen: “Als de woning in de verkoop komt, zijn de eerste weken het belangrijkst om potentiële kopers aan te trekken. Dit is de eerste indruk die je met je woning kunt maken en daarvoor is een juiste woningpresentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk. Ook in deze tijd waar de huizen als zoete broodjes over de toonbank gaan.” Molenaar heeft verschillende pakketten, afhankelijk van het budget en de wensen van de klant. Zij maakt daarbij zoveel mogelijk gebruik van de meubelen en accessoires van de klant en vult deze aan met eigentijdse items die eigendom van de woningeigenaar worden. “Het is belangrijk dat het huis er bij bezichtiging net zo mooi uitziet als op funda en dus blijven alle aangeschafte spullen in de woning.”

Ulftse Marie Kondo

Molenaar helpt mensen ook bij het opruimen van hun woning, of ze nu gaan verhuizen of niet. Ze gaat vooral uit van de Nederlandse klant, in tegenstelling tot Marie Kondo, de wereldberoemde Japanse opruimgoeroe die niet per ruimte, maar per categorie (boeken, cd’s) opruimt. Molenaar (een paar koppen groter dan de Japanse) kiest liever voor de Nederlandse aanpak met een nuchtere Achterhoekse twist met oog voor de klant én een dosis lef en energie.

Voor & Na foto

Hoe groot kan het verschil vóór opruimen & stylen en erna zijn? Heel groot!

 

 

Molenaar Vastgoedstyling
Als professional organizer helpt Carmen je om je huis op te ruimen. Als vastgoedstylist zorgt ze ervoor dat je huis verkoopklaar is en zo optimaal mogelijk te gepresenteerd wordt voor de verkoop. Woningen die door een vastgoedstyliste onder handen genomen zijn, leveren zes tot tien procent meer op. Je hebt je investering er dus snel uit. Carmen is erkend vastgoedstylist, opgeleid door Kirsten Slager van House of KIKI.
Contact
Wilgenstraat 31, 7071 KP in Ulft
(06) 5320 4347
Social

2021 © Molenaar Vastgoedstyling